2018.10.01.

Már kaphatók a BRITA vízszűrő termékei webáruházunkban

Megérkeztek a BRITA víztisztító termékei üzleteinkbe, melyek nem csupán az egészség megőrzéséhez járulnak hozzá, hanem a környezet védelméhez is.

 
  • hatalmas választékkal elérhetők a BRITA vízszűrős termékei; választhatunk kulacsok és kancsók közül is
  • ezek nem csak megtisztítják a csapvizet a káros anyagoktól, de használatukkal hozzájárulunk a környezetünk védelméhez
  • a több színben is elérhető termékek emellett forradalmi szűrőtechnológiával rendelkeznek a maximális hatásfok érdekében

Környezetvédelem és egészség egyben

A BRITA az egyik legismertebb márka a vízszűrős termékek terén, köszönhetően az óriási választéknak. A cég termékei webáruházunkban is elérhetők, melyek között találunk víztisztító kulacsot, kancsót és a velük használható filtereket. A termékek ráadásul több színben is elérhetők, így nem kell kompromisszumot kötnünk praktikusság és stílus terén.

A modellek nem csak a csapvízben található káros anyagok (így a szennyeződések és vegyszerek) megtisztításában segítenek, hiszen használatukkal mellőzhető az ásványvíz vásárlása. Ez pedig nem csak a pénztárcánkat kíméli, hanem a környzetet is - a BRITA-termékek vásárlásával és használatával ugyanis aktívan hozzájárulunk a környezetvédelemhez, hiszen kevesebb műanyag hulladékot termelünk.





Konyhába vagy táskába?

A hordozható Fill&Go Vital vízszűrős kulacsok lehetővé teszik, hogy bárhol és bármikor hidratálódni tudjunk - séta, futás vagy túra közben, de akár a munkahelyen is. A kulacs szűrési elve azonos a BRITA szűrőkancsókéhoz, viszont a víz tisztítása a fogyasztás alatt történik meg, egy szűrőlemez segítségével. A 600 ml-es palackok esetében nem kell várnunk a tiszta víz fogyasztására és a filtert is csupán hetente kell cserélni, hála a forradalmi szűrési technológiának.

Persze nem csak út közben jön jól a tisztított víz, hanem a konyhában is, nagyobb mennyiségben. Erről gondoskodik például a BRITA Marella XL kancsó, amely 2 liter tárolókapacitásával és beépített kézi szűrőbetét-csere kijelzőjével az ideális társ a konyhába. A német TÜV élelmiszer minősítésű kancsó 30 napos elégedettségi garanciával kapható.