Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

HP DeskJet Ink Advantage 3775 színes többfunkciós tintasugaras nyomtató (T8W42C)

<HP DeskJet Ink Advantage 3775 színes többfunkciós tintasugaras nyomtató (T8W42C)

Gyári cikkszám:T8W42C

Árukód:pri-hp-T8W42C

Garanciaidő:1 év

Specifikáció

Nyomtatási típus
Színes (color)
Lapformátum maximális mérete
A4
Wi-Fi
igen
#Lapolvasó típusa
Egyoldalas lapadagoló
Lapolvasó felbontása
600 x 600 dpi
Szín
fehér
Szélesség
403 mm
Magasság
141 mm
Mélység
177 mm
Tömeg
2.33 kg

Részletes leírás

Tulajdonságok:

A világ legkisebb All-in-One nyomtatójával helyet és pénzt takaríthat meg, valamint vezeték nélkül nyomtathat. A kiváló, kompakt stílusú készülékhez alacsony áron szerezheti be a patronokat, és bármilyen feladatot elvégezhet vele. Gyakorlatilag bármilyen mobileszközről nyomtathat, beolvashat és másolhat.

Kis méretű, de annál nagyobb teljesítményű All-in-One

A világ legkisebb All-in-One nyomtatójával teljesítménycsökkenés nélkül takaríthat meg helyet. A HP Scroll Scan segít a szkennelési műveletek kezelésében, több különböző fajta papírról. Bármely szoba bármely sarkában - ez az ultrakompakt All-in-One eszköz kialakításából eredően bárhol könnyedén elhelyezhető. Fejezze ki stílusát a karcsú kialakítással és a megkapó színárnyalatok választékával.

Gyorsan, közvetlenül a mobileszközéről nyomtathat

A legegyszerűbb mód arra, hogy Apple-, Android- és Windows-eszközeiről dokumentumokat, fotókat vagy bármi mást nyomtasson. Okostelefonját vagy táblagépét közvetlenül a nyomtatóhoz csatlakoztatva könnyedén nyomtathat hálózati kapcsolat nélkül. Az egyszerű beállítás révén gyorsan csatlakozhat, és azonnal nyomtathat okostelefonjáról vagy számítógépéről. A HP All-in-One Printer Remote mobilalkalmazással útközben is beolvashat dokumentumokat az okostelefonjára vagy táblagépére.

A költségvetésének és az igényeinek is megfelel

A kedvező árú all-in-one készülékkel gyorsan és egyszerűen, vezeték nélkül kinyomtathatja, beolvashatja és lemásolhatja a dokumentumokat. A kedvező árú eredeti HP-tintapatronokkal biztos lehet a kiváló nyomtatási minőségben. Eredeti HP-patronjait a HP Planet Partners program keretében díjmentesen, egyszerűen újrahasznosíthatja.