Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Logitech K120 ergonómikus pc billentyűzet magyar, fekete (920-002491)

<Logitech K120 ergonómikus pc billentyűzet magyar, fekete (920-002491)

Gyári cikkszám:920-002491

Árukód:keb-u-lo-k120-bk

Garanciaidő:2 év

Készlet: 10+ db

Specifikáció

Csatlakozó típusa
USB
Nyelv
magyar

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Megbízható egyszerűség.
A feladatok egyszerűen elvégezhetők. Emiatt jelent megfelelő választást ez a teljes méretű billentyűzet. Egy számbillentyűzettel felszerelt megbízható és strapabíró partner könnyen használható kivitelben, amely már közvetlenül a kicsomagolás után működik. Egyszerűen csatlakoztassa ezt a vezetékes billentyűzetet USB-n keresztül, és lásson hozzá.

Kényelmes és teljes méretű.
Ezzel az integrált számbillentyűzetet tartalmazó, teljes méretű billentyűzettel gyerekjáték az adatbevitel, a számítások elvégzése és a navigálás. Az ívelt szóközbillentyű a könnyen olvasható billentyűkkel kényelmes és ismerős gépelési élményt nyújt.

Egyszerű csatlakoztatás és használat.
A billentyűzet a kicsomagolása után nyomban használatra kész. Egyszerűen dugja be az USB-portba, és már készen is áll a használatra. Nincs letöltés, nincs beállítás, nincs vesződség.

Strapabíró és cseppálló.
Ez a billentyűzet cseppálló kialakításával strapabíró billentyűivel és állítható magasságú, erős, dönthető lábaival tartós használatra készült. (Korlátozott körülmények között tesztelve (legfeljebb 60 milliliter folyadékot ráöntve). Ne merítse a billentyűzetet folyadékba.)

Folyamatos használathoz készült.
A K120 ugyanazon magas minőségi és megbízhatósági szabványok használatával készült, amelyeknek köszönhetően a Logitech az egerek és billentyűzetek terén 1. számú globális vezető szerepre tett szert. (A Logitech egerek és billentyűzetek főbb globális piacokra (többek között az Amerikai Egyesült Államok, Dél-Korea, az Egyesült Királyság, Franciaország, Indonézia, Kanada, Kína, Németország, Oroszország, Svédország, Tajvan és Törökország) vonatkozó független értékesítési adatai alapján összesítve (darabszám szerint) (a 2019. július – 2020. július közötti időszakban). Csak a kiskereskedelmi forgalomban.)

A kedvelt gépelési érzés.
Ez a stabil billentyűzet a mély kialakítású billentyűivel és a rugalmas, gyors visszaugrással ismerős gépelési érzést nyújt.

Újrahasznosított műanyagok felhasználásával.
készült A K120 műanyag alkatrészei 51%-ban tanúsított újrahasznosított műanyagból készültek –, hogy második életet adjanak az életük végét elért, régi fogyasztói elektronikai eszközökből származó műanyagoknak, és segítsenek csökkenteni a gyártás karbonlábnyomát.

Műszaki adatok:

  • Cseppálló kialakítás (Korlátozott körülmények között tesztelve (legfeljebb 60 milliliter folyadékot ráöntve). Ne merítse a billentyűzetet folyadékba.)
  • 10 billentyűs számbillentyűzet
  • Caps Lock jelzőfény
  • NumLock jelzőfény
  • Akár 10 millió billentyűleütés (a NumLock billentyűt kivéve)
  • Billentyűtípus: Mély kialakítás

Méretek:

  • Magasság: 155 mm
  • Szélesség: 450 mm
  • Mélység: 23,5 mm
  • Tömeg: 550 g
  • Kábelhossz: 150 cm